İçindekiler %100 Arabica Çekirdeklerden Orta Kavrulmuş ve İnce Öğütülmüş Premium Segment Türk Kahvesi Özellikler Hafif kavrulmuş Türk kahvesinde 50, orta kavrulmuş kahvede 59 ve çok kavrulmuş kahvede 65 farklı tat ve koku maddesi bulunmaktadır. Ayrıca hafif kavrulmuş kahvede ekşi, tatlı, meyvemsi özellikler bulunurken orta kavrulmuşta, baharatımsı, odunumsu, meyvemsi ve tütünümsü özellikler, çok kavrulmuşta ise kavrulmuş, acı, baharatımsı, odunumsu ve toprağımsı tat ve koku bulunmaktadır. Hazırlanışı Her Türk Kahvesi fincanı için bir tatlı kaşığı (7gr.) öğütülmüş Türk Kahvesinden cezve içerisine konur. Hazırlanacak fincan ile üzerine soğuk su ilavesi yapılır. Az şekerli için bir kaşık, orta şekerli için 2 kaşık, şekerli için 3 kaşık şeker ilavesi yapılır. Cezvedeki kahve karıştırılır ve köpürünceye kadar kısık ateşte kaynatılır. Köpükleri fincana dökülür. Tekrar kaynatılmaz. Saklama Koşulları ve TETT Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz. Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi Parti No Ambalaj Üzerindedir.